Advice
August 23, 2023

VI BRØT MONOPOLET

Det Norske Brenneri AS, har sin produksjon og fatlager i Grimstad på Sørlandet og kontorer hos Workhouse i Bogstadveien 27B

Det Norske Brenneri, tidligere Puntervold/Agder Brenneri, har sin produksjon og fatlager i Grimstad på Sørlandet. Her har det blant annet vært produsert forskjellige akevittmerker og eplebrennevin siden produksjonsmonopolet i Norge ble oppløst 2005. Vi var det første private brenneriet i Norge etter mer enn 80 år med monopol. Grimstad har en historie tilbake fra 1880-tallet når det gjelder fremstilling av hetviner, gjennom merkevaren Fuhr.

VI BRENNER FOR GAMLE HÅNDVERKSTRADISJONER

I våre akevitter bruker vi kun de beste urter og krydder, mange av dem fra norsk natur. På grunn av klimaet er det få steder på kloden hvor urter og bær har slik smak og aroma som i Norge. Vi legger stor vekt på fatlagring og bruker kun de beste Oloroso sherryfat fra Spania. Mange av våre akevitter har fått norske og internasjonale priser for sin kvalitet.

I dag er Det Norske Brenneri mest kjent for sine håndverksprodukter; akevittene Arvesølvet, Arvesølvet Helt Klar, Høvding og Hellstrøm. I 2012 lanserte vi Norges først single malt whisky, kalt Audny. Oppfølgeren, Eiktyrne, kom i november 2015. Det året lanserte vi også et ny norsk gin – basert på norske bær og urter. Harahorn – Norwegian small batch gin – er en ekte håndverksgin.

ANSVARLIG ALKOHOLKONSUM!

Det Norske Brenneri AS er Norges nest største brennevinsprodusent. Selskapet vektlegger brenneriets håndverkskultur og lange tradisjoner. Det Norske Brenneri AS bidrar til viktige arbeidsplasser både i distriktene og i de større byene i Norge. Alkoholholdige produkter bidrar til å skape gode opplevelser, men vi kjenner også til alkoholens negative sider. Vi er bevisst begge deler og har det med oss i tankene når vi deler av vår kunnskap om våre produkter, til våre kunder. Vi ønsker at alkoholholdig drikke nytes med glede og sunt vett, både ute og hjemme. Det Norske Brenneri AS er stolte av det vi produserer og håper derfor våre produkter bidrar til nytelse, økt kunnskap og forståelse knyttet til dette tradisjonsrike håndverket.

Continue Reading

Advice
June 14, 2024

Virtuelt kontor / Virtual office

Lei Virtuelt Kontor hos Workhouse. Nå kan vi endelig igjen tilby viruelt kontor. Postadresse og posthåndtering.
Advice
June 14, 2024

Renholdstjenester fra Speilrent

Trappevask, kontorvask, utleie av matter, flyttevask m.m. Profesjonell gjennomføring og god kommunikasjon med våre kunder.