Advice
September 13, 2023

Kontorfellesskap og coworking: Hva er forskjellen?

Kontorfellesskap og coworking er to begreper som ofte brukes om hverandre, men som faktisk har noen viktige forskjeller.

Kontorfellesskap og coworking er to begreper som ofte brukes om hverandre, men som faktisk har noen viktige forskjeller.

Kontorfellesskap er et fellesskap av bedrifter og enkeltpersoner som deler kontorlokaler. Dette kan være et godt alternativ for bedrifter som ikke trenger store kontorer, eller for enkeltpersoner som ønsker å jobbe i et sosialt miljø.

Coworking er et mer spesifikt begrep som refererer til et kontorfellesskap som fokuserer på det sosiale aspektet. Coworking-miljøer er ofte designet for å fremme samarbeid og nettverksbygging, og de tilbyr ofte en rekke fellesskapsfasiliteter, for eksempel møterom, kafé og sosiale arrangementer.

Her er noen av de viktigste forskjellene mellom kontorfellesskap og coworking:

  • Målgruppe: Kontorfellesskap kan være et godt alternativ for bedrifter av alle størrelser, mens coworking er mer rettet mot små bedrifter og enkeltpersoner.
  • Fokus: Kontorfellesskap er mer fokusert på å tilby rimelige kontorlokaler, mens coworking er mer fokusert på å skape et sosialt og støttende miljø.
  • Fasiliteter: Kontorfellesskap tilbyr vanligvis grunnleggende kontorfasiliteter, inkludert møterom, mens coworking-miljøer ofte tilbyr mer omfattende fasiliteter, for eksempel kafé og sosiale arrangementer.

Hvilket alternativ er best for deg?

Valget mellom kontorfellesskap og coworking avhenger av dine individuelle behov og preferanser. Hvis du er på utkikk etter rimelige kontorlokaler, kan et kontorfellesskap være et godt alternativ. Hvis du er ute etter et sosialt og støttende miljø, kan coworking være det rette valget.

Her er noen spørsmål du kan stille deg selv for å hjelpe deg med å ta et valg:

  • Hvor stor er bedriften min?
  • Hvor mye kontorplass trenger jeg?
  • Hvor viktig er det sosiale aspektet for meg?
  • Hvilke fasiliteter er viktige for meg?


Ved å ta hensyn til disse faktorene kan du finne det beste alternativet for dine behov. Workhouse AS tilbyr låsbare kontorer i kontorfellesskap (kontorhotell) med mange nyttige fasiliteter som møterom, kjøkken wc/bad, fellesområder og sist, men ikke minst, et veldig hyggelig arbeidsmiljø.

Continue Reading

Advice
February 26, 2024

Coworking - Fremtidens arbeidsmodell

Coworking - fremtidens arbeidsmodell for bedrifter og frilansere. Fleksibiliteten, nettverksbyggingen og kostnadseffektiviteten som coworking tilbyr i en stadig mer digital verden.