Advice
November 28, 2023

Karrieresenteret AS leier hos Workhouse

Karrieresenteret AS leier kontor hos Workhouse i Bogstadveien 27B. Karriererådgivning, bemanning og rekruttering.

Karrieresenteret hjelper til med karriererådgivning, bemanning og rekruttering. Vårt oppdrag er tydelig, å koble kvalifiserte kandidater med varierte og spennende stillinger hos våre kunder.

Vår styrke ligger ikke bare i våre tjenester, men også i vår evne til å opprettholde tette bånd med både kunder og medarbeidere. Vi forstår at kommunikasjon og forståelse er avgjørende i bransjen vår. Derfor opprettholder vi jevnlig kontakt med våre partnere for å være oppdatert på deres daglige behov og for å skape bedre relasjoner. Denne innsikten er verdifull, ikke bare for våre kunder, men også for oss som selskap.

Vi har valgt Workhouse som kontorlokasjon fordi beliggenheten er sentral og fordi det tilbyr alle fasiliteter vi trenger for vår daglige drift

Om du er på utkikk etter nye jobb muligheter eller en pålitelig rekrutteringspartner. Ta kontakt med oss Her: https://www.karrieresenteret.com


Michael Hertzberg
Daglig leder & Rekrutteringsrådgiver

Karrieresenteret AS
(+47) 97104135


Continue Reading

Advice
June 14, 2024

Virtuelt kontor / Virtual office

Lei Virtuelt Kontor hos Workhouse. Nå kan vi endelig igjen tilby viruelt kontor. Postadresse og posthåndtering.
Advice
June 14, 2024

Renholdstjenester fra Speilrent

Trappevask, kontorvask, utleie av matter, flyttevask m.m. Profesjonell gjennomføring og god kommunikasjon med våre kunder.