Advice
September 15, 2023

Interiør Gruppen AS leier kontor i Hovfaret 4

Interiør Gruppen AS har leid kontor i Hovfaret 4 hos Workhouse.

Interiør Gruppen AS har leid kontor i Hovfaret 4 hos Workhouse.

I teksten under skriver Interiør Gruppen AS om deres virkeområder:

-----------------------------------------------------------------------

Vi tilbyr at våre interiørkonsulenter kommer hjem til deg å innreder din boliger eller din hytte. Vi selger møbler og stash og har kort leveringstid og gode priser. Vi innreder gjerne dine kontorlokaler eller styler din bolig for salg .  

Nytt av året er at vi tilbyr hagedesign. Du har NÅ mulighet til å engasjere en av våre interiørkonsulenter til å speialdesigne din hage/terrasse/uterom.

Vi har flere kreative interiørkonsulenter som legger forholdene til rette så du får de beste innredningsløsninger enten det er privat eller næring og hage/terrasse løsninger presentert i 2D OG 3D format.

Vi gir oss ikke før du blir fornøyd.


I tillegg tilbyr vi Interiør og Eiendomsutviklings Kurs tilpasset slik at du kan jobbe hjemmefra.

Kursene er for de som ønsker å jobbe som interiørkonsulenter, boligstylister eller eiendomsutviklere, eller for de som bare har en veldig stor interesse for interiør og eiendom.

Vi har både online- og fysiske kurs for privatpersoner og bedrifter.
Du får basiskompetanse til å utøve rådgivning og veiledning som konsulent, og ikke minst mentoroppfølging når du er ferdig med kurset.

Utdanningen fokuserer på at du skal kunne jobbe selvstendig og ha en inntekt som interiørkonsulent eller boligstylist etter å ha gjennomført kurset.

Kurset for Eiendomsutviklere er for de som ønsker å utdanne seg videre innen eiendom, jobbe selvstendig innen eiendom, og har interesse for oppussing, flipping, utleie og styling av boliger.

LES MER PÅ: https://interiorgruppen.no/

Continue Reading

Advice
September 15, 2023

Workhouse AS: En spennende mulighet for gårdeiere

Er du gårdeier og har et næringsbygg med kontorlokaler? Da kan Workhouse AS være en ny mulighet for deg. Vi tilbyr managementavtaler og drifting av kontorlokaler med kontorfellesskap.
Advice
September 13, 2023

Kontorfellesskap og coworking: Hva er forskjellen?

Kontorfellesskap og coworking er to begreper som ofte brukes om hverandre, men som faktisk har noen viktige forskjeller.