Advice
August 28, 2023

Fordeler ved å ha kontor på Skøyen i Oslo:

Skøyen-området har utviklet seg til et spennende og sentralt område i Oslo. Her har vi ramset opp noen fordeler ved å ha kontor på Skøyen.

Skøyen-området har utviklet seg til et spennende og sentralt område i Oslo. Under har vi ramset opp noen fordeler ved å ha kontor i dette område.

  • Strategisk Beliggenhet: Skøyen ligger som et viktig knutepunkt i Oslo med utmerket tilgang til både offentlig transport og hovedveinettet. Dette gjør det enkelt for både ansatte og kunder å nå kontoret uten problemer, og det reduserer pendlingstiden for mange.
  • Forretningsområde: Skøyen er et viktig forretningsområde i Oslo med et mangfoldig utvalg av bedrifter og organisasjoner. Dette gir en mulighet for nettverksbygging og samarbeid med andre fagpersoner og selskaper innen ulike bransjer.
  • Infrastruktur og Fasiliteter: Skøyen har et velfungerende infrastrukturnettverk som inkluderer moderne kontorbygg, møterom, konferansesentre og andre fasiliteter som er avgjørende for en effektiv arbeidsplass.
  • Nærhet til Service og Mat: Skøyen har et bredt spekter av servicefasiliteter, inkludert butikker, restauranter, kafeer og treningsfasiliteter. Dette gjør det praktisk for de ansatte å ta pauser, spise lunsj eller ta vare på personlige ærend i løpet av arbeidsdagen.
  • Nærhet til Natur: Skøyen ligger også i nærheten av grønne områder som Frognerparken og Bygdøy, som gir mulighet for avslappende pauser og frisk luft. Dette kan bidra til økt trivsel blant de ansatte.
  • Tilgang til Talent: Å være i nærheten av et viktig forretningsområde som Skøyen kan tiltrekke seg dyktige fagfolk og talenter som søker jobbmuligheter i dette området. Dette kan være gunstig for rekruttering og selskapets vekst.
  • Proff Image: Skøyen har et omdømme som et prestisjefylt og moderne forretningsområde. Å ha kontor her kan gi bedriften en profesjonell image og gi et positivt inntrykk til kunder og partnere.
  • Byutvikling og Vekst: Skøyen er i stadig utvikling, med nye byggeprosjekter og initiativer som bidrar til å skape et attraktivt arbeidsmiljø. Dette kan føre til økt verdiskaping og muligheter i området.

Fordeler ved å ha kontor på Skøyen kan variere avhengig av selskapets behov, bransje og mål. Det er viktig å vurdere både de praktiske og strategiske aspektene før du tar en beslutning om å etablere kontorlokaler på en bestemt plass.

Continue Reading

Advice
September 15, 2023

Workhouse AS: En spennende mulighet for gårdeiere

Er du gårdeier og har et næringsbygg med kontorlokaler? Da kan Workhouse AS være en ny mulighet for deg. Vi tilbyr managementavtaler og drifting av kontorlokaler med kontorfellesskap.
Advice
September 15, 2023

Interiør Gruppen AS leier kontor i Hovfaret 4

Interiør Gruppen AS har leid kontor i Hovfaret 4 hos Workhouse.